A Ford Capri legendája új életre kel 2024-ben, egy teljesen elektromos kupé crossover formájában. Az ikonikus sportautó szelleme modern köntösbe bújik, ötvözve a hagyományos értékeket a jövő technológiájával. Az új Ford Capri egy merész lépés a márka részéről, amely az elektromos mobilitás felé vezető úton a sportosságot és a praktikumot egyesíti. Ez a különleges jármű hidat képez a Ford Capri gazdag öröksége és a márka elektromos jövője között. Az eredmény egy lenyűgöző kupé crossover, amely egyedülálló vezetési élményt ígér, miközben környezetbarát megoldásokat kínál a mindennapi közlekedéshez. Az új Ford Capri 2024 egyik fényes csillaga. Nézzük, mit kell tudni róla!

Sportos és praktikus

Az új elektromos Ford Capri ötvözi egy sportautó lendületét egy SUV sokoldalúságával. A dizájn hűen idézi az eredeti modell ikonikus stílusjegyeit, mint a jellegzetes fényszórók és a sportos vonalvezetés, de modern köntösbe bújtatva. A magasabb hasmagasság és a robusztusabb kialakítás kiemelik SUV jellegét, miközben a könnyűfém felni széles választéka egyedi megjelenést kölcsönöz.

Ford Capri áll a nyitott tetejű épület alatt

Az autó merész és karakteres formái azonnal megragadják a tekintetet. Az áramvonalas, kupé-szerű tető találkozása az izmos hátsó résszel dinamizmust sugall. A hátsó lámpák egyedi, háromdimenziós kialakítása high-tech hangulatot teremt, míg a könnyed ívek és élek harmonikus összhatást keltenek. Ez az autó nem egyszerűen közlekedési eszköz, hanem stílusos társ a mindennapokban.

Kényelem, dinamizmus és luxus elegyedik az utastérben

Az új Ford Capri utastere a sportosság és a luxus tökéletes ötvözete. A prémium anyaghasználat, mint például a részleges Sensico kárpitozás, kellemes érzetet nyújt az utazás során. A 12 irányban állítható, fűthető és masszázsfunkcióval ellátott sportos ülések kényelmes pozíciót biztosítanak, míg a fűthető kormánykerék kellemes fogást kínál a hidegebb napokon is.

Ford Capri csomagtere bőröndökkel pakolva

A tágas utastérben bőven jut hely az utasoknak, az akár 572 literes csomagtér pedig praktikus megoldást kínál a poggyászok számára. Az olyan okos tárolási lehetőségek, mint a 17 literes MegaConsole vagy a SYNC Move képernyő mögötti zárható My Private Locker rekesz, segítenek rendben tartani személyes tárgyainkat.

Az opcionális panorámatető különleges hangulatot teremt az utastérben, és lehetővé teszi, hogy az utasok még jobban élvezhessék a körülöttük lévő világot. A Ford Capri számos kényelmi funkcióval is rendelkezik, amelyek még kellemesebbé teszik az utazást, és kiemelik az autó prémium jellegét. De mit tud, ha a teljesítményről van szó? Nézzük!

A teljesítmény, ami magával ragad

Az új Ford Capri elektromos hajtáslánca lenyűgöző teljesítményt kínál. Az akár 627 km-es hatótávolság lehetővé teszi, hogy egész nap gondtalanul autózzon. A 0-100 km/h-ra gyorsulás mindössze 5,3 másodpercet vesz igénybe, így pillanatok alatt elérheti a kívánt sebességet.

Ford Capri modell töltődik

A gyorstöltési lehetőségeknek köszönhetően a töltési idő nem okoz fennakadást: mindössze 26 perc alatt feltölti akkumulátort. A hatékony energiagazdálkodásnak és a modern technológiának hála, a Ford Capri vezetési élménye egyedülálló.

Az adaptív futómű és a kifinomult menetdinamika gondoskodik arról, hogy minden utazás élvezetes legyen. Legyen szó városban suhanásról vagy országúti kiruccanásról, a Ford Capri elektromos teljesítménye lenyűgöző vezetési élményt nyújt.

Legmodernebb megoldások karnyújtásnyira

Az új Ford Capri a legmodernebb technológiával van felszerelve, hogy a vezetés élménye mellett a biztonság és a kényelem is maximális legyen. A jármű központi eleme a Ford SYNC rendszer, amely egy hatalmas, 14,6 colos érintőképernyőn keresztül biztosítja a kapcsolatot a vezető és az autó között.

A felhőalapú navigációs rendszer valós idejű információkkal szolgál az útvonalról és a közelben található elektromos töltőállomásokról, így mindig magabiztosan indulhatunk útnak. Az okostelefon integráció lehetővé teszi, hogy kedvenc alkalmazásainkat és zenéinket az autó rendszerén keresztül élvezzük.

Ford Capri belső tér, érintőkijelző, kormány

A Ford Capri számos vezetéstámogató rendszerrel ellátott, hogy minden helyzetben segítse a biztonságos közlekedést. Az ütközésmegelőző rendszer, az autonóm vészfékezés és az adaptív sebességtartó automatika mind azt a célt szolgálják, hogy megóvják az utasok épségét.

A Vezetéstámogató csomag 12 ultrahangos érzékelőt, 5 kamerát és 3 radarérzékelőt tartalmaz, amelyek folyamatosan figyelik a jármű környezetét, és szükség esetén beavatkoznak. Ezekkel a fejlett technológiai megoldásokkal a Ford Capri nemcsak egy lenyűgöző elektromos SUV, hanem egy megbízható társ is az utakon.

Felszereltségi szintek 

Az új Capri két felszereltségi szintben érhető el, amelyek közül az alapmodell is bővelkedik a sportos luxus elemeiben. A részben Sensico kárpitozás, a vezető elektromos masszázsfunkciós ülése, a fűtött ülések és a sportos, fűthető kormánykerék már a belépő változatban is a komfort szolgálatában állnak.

Ford Capri modellek kék és sárga színben

Akik még exkluzívabb élményre vágynak, a Ford Capri Premium felszereltség számos extra funkciót kínál. A 20 colos könnyűfém keréktárcsák, az elektromos csomagtérajtó és a fix panorámatető tovább fokozzák a modell egyediségét. A Matrix LED fényszórók és a prémium minőségű, 10 hangszórós B&O audiorendszer pedig a vezetési élményt teszik teljessé.

Vesse bele magát a kalandokba az új Ford Caprival! Várjuk a Petrányi Autó Ford márkakereskedésében, ahol ki is próbálhatja, hogy mit tud ez az újjá született legenda!

Kapcsolódó fotók

Kapcsolódó cikkek

Ford Capri külső megjelenése

Érdeklődik a Ford Capri iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Capri modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020