A Ford Focus kombi népszerű választás azok körében, akik egy modern, családbarát autóra vágynak. Kialakítása nemcsak esztétikus, de rendkívül praktikus is, hiszen tágas belső térrel és lenyűgöző csomagtérrel rendelkezik. Tökéletesen ötvözi a kényelmet, a fejlett technológiát és a dinamikus vezetési élményt. A kombi változatot különösen azok értékelik, akik sokoldalú, megbízható autót keresnek mindennapi használatra, akár városi, akár hosszabb utazásokhoz. Blogposztunkban részletesen bemutatjuk az új Ford Focus kombi előnyeit és kiemeljük azokat a tulajdonságokat, amelyek igazán különlegessé teszik.

A Ford Focus kombi modern és elegáns vonalai azonnal magukra vonják a figyelmet, hiszen egyszerre testesítik meg a dinamizmust és a stílust. A külső megjelenés letisztult formavilága tökéletesen harmonizál a városi és a vidéki közlekedés követelményeivel. Belül a tágas, kényelmes tér fogadja az utasokat, amely nemcsak hosszabb utakra ideális, de a hétköznapi teendők során is praktikus megoldásokat kínál. Az intelligens tárolórekeszek és az átgondolt elrendezés lehetővé teszi, hogy minden helyet maximálisan kihasználjunk. A Ford Focus kombi minden részletében arra törekszik, hogy a családi autózást és a mindennapi használatot könnyebbé és élvezetesebbé tegye.

Ford Focus kombi áll

A Ford Focus kombi technológiai újításai és teljesítménye

A Ford Focus Kombi vezetéstámogató rendszerei a modern autózás csúcsát képviselik. Az adaptív sebességtartó automatika folyamatosan figyeli az előttünk haladó járművet, és automatikusan állítja a sebességet, hogy mindig biztonságos távolságot tarthassunk. A sávkövető rendszer precízen segít a sávban maradni, míg az ütközésmegelőző funkció időben figyelmeztet és vészfékezést is kezdeményez, ha szükséges.

A Ford SYNC 4 infotainment rendszer könnyű kezelhetőséget és gyors csatlakozást biztosít a digitális világhoz. A nagy felbontású kijelzők és a vezeték nélküli mobil integráció minden utazást kényelmessé és élménnyé varázsol. A rendszer támogatja az Apple CarPlay és Android Auto funkciókat, így a navigáció, a zene lejátszása vagy a hívások kezelése egyszerűen megoldható.

Ford Focus belső tér, ülések, kormány, kijelző

A motorválaszték a Ford Focus kombiban rendkívül széles. Az EcoBoost motorok kiemelkedő teljesítményt nyújtanak alacsony fogyasztás mellett, miközben a hibrid verziók még tovább csökkentik a károsanyag-kibocsátást. Az erőátvitelért a duplakuplungos PowerShift sebességváltó felel, amely sima és gyors váltásokat biztosít. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy a vezetési élmény egyszerre legyen dinamikus és üzemanyag-hatékony, tökéletes a hosszabb utakra is.

A menetstabilitás szintén kiemelkedő. A felfüggesztés kialakítása és a futómű stabilitása gondoskodik arról, hogy akár városi, akár országúti környezetben is magabiztosan és kényelmesen vezessünk. A Ford Focus kombi így nemcsak praktikus, hanem élvezetes is vezetni, bármilyen körülmények között.

Térkihasználás és praktikum

A Ford Focus kombi egyik legnagyobb előnye a kiváló rakodótér, amely bőséges helyet biztosít a mindennapi használathoz és hosszabb utazásokhoz egyaránt. A csomagtér alapból is jelentős méretű, azonban a hátsó ülések ledöntésével akár 1653 literre növelhető, így még nagyobb tárgyak is könnyedén elférnek. Az egyszerűen variálható rekeszek és tárolóhelyek segítik az utasok kényelmét és a hatékony pakolást, így akár nagyobb bevásárlás vagy nyaralás során is elegendő helyet kínál.

Ford Focus csomagtere

Az autó belső kialakítása a praktikumot és a kényelmet helyezi előtérbe. Az ergonomikus ülések hosszú utak alatt is kényelmesek, míg a prémium anyagok elegáns hangulatot teremtenek. A kéz nélküli csomagtérnyitás funkció igazi segítség, ha tele van a kezünk, így egy mozdulattal kinyitható a csomagtér ajtaja. A korszerű navigációs rendszer és a Ford SYNC technológia egyszerűsíti az utazás megtervezését, míg a hatékony klímavezérlés és a modern hangrendszer biztosítja az utasok kényelmét.

Legyen szó családi kirándulásokról vagy üzleti utakról, a Ford Focus kombi minden szállítási igényre megfelelő választás.

Kinek ajánlott a Ford Focus kombi?

A Ford Focus kombi tökéletes választás azoknak a családoknak, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a kényelem és a praktikum terén. A tágas csomagtér nemcsak a nagy bevásárlásokhoz, de a hosszabb utazásokhoz, kirándulásokhoz is ideális, miközben a hátsó ülések is kényelmes helyet biztosítanak akár több utasnak is. A mindennapi rohanásban a Focus kombi kiváló partner, hiszen kényelmes és praktikus is: a pakolás gyerekjáték a nagy méretű csomagtérnek köszönhetően.

Vállalkozók számára is ideális választás, különösen azoknak, akik számára fontos, hogy a munkaeszközeik mellett nagyobb tárgyakat is kényelmesen szállíthassanak. A csomagtér és az ülések variálhatósága révén bármilyen feladatot könnyedén megoldhatunk, legyen szó szerszámokról vagy nagyobb rakományokról. A Ford Focus kombi dinamikus teljesítménye és modern megjelenése pedig professzionális képet fest.

Ford Focus áll a kikötői mólón

Azoknak is ajánljuk, akik rendszeresen hosszú utakat tesznek meg. A Ford Focus kombi kifinomult vezetési élményt nyújt, miközben az üzemanyag-hatékonyság és a kényelmes felfüggesztés gondoskodik róla, hogy minden út zökkenőmentes legyen. Az autópályákon és vidéki utakon egyaránt otthon érezhetjük majd magunkat ebben a sokoldalú modellben.

Várjuk a Petrányi Autó Ford márkakereskedésében, ahol akár ki is próbálható a Ford Focus kombi! 

Kapcsolódó fotók

Kapcsolódó cikkek

Fehér Ford Focus borítóképe

Érdeklődik a Ford Focus iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Focus modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020