A SUV kategória egyre népszerűbbé válik, köszönhetően a modern technológiai újításoknak és a trendeknek. A Ford Kuga egy biztos választás ebben a szegmensben, nem véletlenül Európa legkelendőbb plug-in hibrid modellje volt 2021-ben, 2022-ben és 2023-ban. Az új Ford Kuga nemcsak a környezetbarát technológia úttörője, hanem a mindennapi élet kényelmét és biztonságát is előtérbe helyezi. Olvasson tovább, és nézzük meg együtt, hogy miért jó döntés az új Ford Kuga megvásárlása!

A Ford Kuga hosszú utat járt be az első megjelenése óta, folyamatosan fejlődve és alkalmazkodva a modern igényekhez. Kezdetben az autópiac egy ígéretes szereplőjeként indult, mára pedig Európa legkelendőbb plug-in hibrid SUV-jává vált. Sokak számára a Ford Kuga vonzereje az elegáns formatervezésben, a megbízhatóságban és a magas komfortszintben rejlik. Azok, akik a Ford Kugát választják, kiemelik a jármű elsőrendű vezetési élményét és az innovatív technológiai megoldásait.

Nő sétál el a Ford Kuga mellett

Az új Ford Kuga számos újítással és fejlesztéssel büszkélkedhet, amelyek még inkább megerősítik pozícióját a piacon. Az intelligens csatlakoztathatóság, mint például a SYNC 4 rendszert, jelentősen megkönnyíti a mindennapi használatot. Emellett a különféle motorváltozatok, beleértve a hibrid hajtásláncokat, rugalmas választási lehetőséget kínálnak a vásárlók számára. A városi közlekedéstől a hosszabb utakig a Ford Kuga mindig megbízható társ lesz. Ismerjük meg kívül-belül az új Ford Kugát!

Fejlett technológia

Az új Ford Kuga intelligens csatlakoztathatósági megoldásai révén a sofőrök és utasaik a legmodernebb technológiai előnyöket élvezhetik. A 13,2 hüvelykes SYNC 4 érintőképernyő intuitív kezelőfelületet biztosít, amelyen keresztül a vezeték nélküli Apple CarPlay és Android Auto rendszerek könnyedén elérhetők. Emellett az integrált 5G modem biztosítja az állandó kapcsolatot, így sosem szakadunk le a digitális világról, és a vezeték nélküli frissítések révén a rendszer mindig naprakész marad.

Ford Kuga belső tér, ülés, kormány, kijelző, műszerfal

A Ford Kuga a vezetéstámogató rendszerek terén is kimagasló teljesítményt nyújt. Az adaptív sebességtartó automatika képes fenntartani a beállított sebességet, miközben figyelemmel kíséri az előttünk haladó járműveket, és szükség esetén automatikusan lelassít. A sávkövető asszisztens finoman korrigálja az autó irányát, hogy mindig a sáv közepén maradjunk. Továbbá a holttérfigyelő és parkolósegéd segít az észrevétlen veszélyek elkerülésében, valamint megkönnyíti a parkolást a városi forgatagban. Az új Ford Kuga minden szempontból a biztonságot és a kényelmet helyezi előtérbe.

Motorok és teljesítmény

A Ford Kuga kétféle hibrid változatban is elérhető: plug-in hibrid és full hibrid. A plug-in hibrid modellek lehetővé teszik az akkumulátor külső forrásból történő töltését, így nagyobb elektromos hatótávolságot (900 km) biztosítanak. Ezzel szemben a full hibrid változat menet közben képes az akkumulátort tölteni. Az innovatív hibrid technológia révén csökken az üzemanyag-fogyasztás (5,3 liter 100 km-en) és a károsanyag-kibocsátás, miközben dinamikus és rugalmas teljesítményt nyújt.

Ford Kuga halad az úton

A Ford Kuga palettáján az 1.5L EcoBoost benzinmotor is megtalálható. Ez a motor kiváló teljesítményt és hatékonyságot kínál, mely a mindennapi és hosszabb utakhoz egyaránt ideális választás. Alacsony fogyasztása mellett erőteljes vezetési élményt biztosít, ezzel is hozzájárulva a Ford Kuga sokoldalúságához és hírnevéhez.

Kényelem és rugalmasság

A Ford Kuga belső terének tervezése során a kényelem és a funkcionalitás kapta a főszerepet. A merész, újragondolt dizájn elegáns és modern anyaghasználattal párosul, ami prémium érzetet kelt a vezető és az utasok számára. A rugalmas hátsó ülések lehetővé teszik a csomagtér méretének igény szerinti növelését (maximum 536 liter), ami különösen praktikus a hétköznapi használat során. Ezenfelül a digitális műszerfal és a különféle kiegészítők még inkább növelik a vezetési élményt.

Ford Kuga belső tér, ülések

Az új Ford Kuga különböző kivitelei – Titanium, ST-Line és Active – mind egyedi vonásokkal rendelkeznek, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb modellt. A színek és konfigurációk széles választéka egyediséget biztosít, így a modell könnyen személyre szabható. A rengeteg opcióval a Kuga maximálisan alkalmazkodik a különböző ízlésekhez és igényekhez.

Vontatási kapacitás és terhelhetőség

A modell impozáns 2100 kg-os vontatási kapacitással rendelkezik, mely lehetővé teszi nagyobb utánfutók, csónakok és lakókocsik biztonságos szállítását is. Az intelligens technológiáknak köszönhetően képes vontatóbarát útvonalakat keresni, így mindig a legoptimálisabb és legbiztonságosabb úton érhetjük el célunkat. A vontatási teljesítményt tovább fokozza az autó innovatív húzóerő mechanizmusa, mely stabilitást és megbízhatóságot biztosít.

Ford Kuga utánfutós trélert vontat

Csomagtere rendkívül rugalmasan alakítható, kényelmes megoldásokat kínálva mindenféle poggyász és csomag szállítására. Az utastér praktikus funkciói, mint például a rugalmas hátsó ülések és a számos tároló rekesz, növelik a kényelmet és a hasznosságot a mindennapi használat során. A Ford Kuga mindezek mellett számos olyan technológiai újítást kínál, melyek a mindennapi használat során előnyökkel járnak, így téve az autózást élvezetesebbé és egyszerűbbé.

A Ford Kuga egy jó kiállású és igen sokoldalúan használható autó, ami szinten minden helyzetben megállja a helyét. Jól mozog a városban, bírj a túrákat, jól pakolható, modern, fejlett technológiával rendelkezik, és nem utolsó sorban igen kényelmes is. Mindezek együttesen járultak hozzá ahhoz, hogy a lekelendőbb plug-in hibrid legyen Európában.

Várjuk a Petrányi Autó Ford márkakereskedésében, ahol akár ki is próbálhatja az új Kugát!

Kapcsolódó fotók

Kapcsolódó cikkek

Érdeklődik egy Ford modellünk iránt?

Nálunk mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő járművet. Kérjen ajánlatot új Ford személy- és haszongépjárművekre.

Széchenyi 2020