A vadonatúj Ford Ranger MS-RT tökéletes választás azok számára, akik nem ismernek kompromisszumot a teljesítmény, stílus és kényelem terén. Ez a modell nem csupán egy újabb pickup a sorban, ez egy igazi kalandra kész, robusztus és elegáns újítás, amely kiemelkedik versenytársai közül. Jellegzetes dizájnjával és fejlett technológiáival feltétlenül megérdemli a figyelmet mindazoktól, akik egy megbízható és stílusos társat keresnek mindennapi kihívásaikhoz. Az új Ford Ranger MS-RT új dimenziókat nyit a pickup-ok világában – egy ígéret arra, hogy minden út valódi kaland legyen. Nézzük, mit kell tudni az új Ford Ranger MS-RT-ről!

Tervezés és Stílus

Az új Ford Ranger MS-RT kívülről igazán lenyűgöző látványt nyújt. Az első részen elhelyezett splitter és a méhsejtes mintázatú hűtőrács azonnal vonzza a tekintetet. A hosszított kerékjárati ívek és a markáns oldalszoknyák pedig még izgalmasabbá teszik az autó megjelenését. A hátsó részen elhelyezett spoiler nem csupán esztétikai, hanem funkcionális szerepet is betölt, hiszen javítja a jármű aerodinamikáját.

Ford Ranger MS-RT rakodótér és spoiler

Az új Ranger MS-RT belsejében azonnal szemet szúr a sportos kormánykerék, ami nem csak stílusos, de rendkívül funkcionális is. A 12”-os érintőképernyővel felszerelt SYNC 4 rendszer gondoskodik a csatlakoztathatóságról, így mindig kapcsolatban maradhatunk a külvilággal. A sportülések pedig különleges tartást nyújtanak a hosszú utak során, prémium minőségű, nem állati eredetű Eco-Leather és velúr kárpitozással, mely garantálja az utastér luxusát és kényelmét.

Az MS-RT az utakon

A Ford Ranger MS-RT nemcsak látványos megjelenésével, hanem lenyűgöző technikai paramétereivel is hódít. Az erőteljes motorja minden elvárást túlszárnyal, miközben a jármű dinamikája és gyorsasága a legmagasabb elvárásoknak is megfelel. Ebben az autóban a modern vezetéstámogató technológiák olyan szintű kényelmet és biztonságot nyújtanak, amelyek megkönnyítik a navigálást még a legnehezebb terepen is.

Ford Ranger MS-RT áll a naplementében

Az új Ranger MS-RT környezetbarát innovációival is kiemelkedik. A fejlett üzemanyag-gazdálkodási rendszerek révén javítja az üzemanyag-hatékonyságot, csökkentve ezzel a károsanyag-kibocsátást és elősegítve a fenntarthatóbb jövő megteremtését. Az intelligens technológiák optimalizálásával pedig nem csak gazdaságosabb, hanem élvezetesebb is az utazás, hiszen minden út simább és zökkenőmentes lesz. Az új Ford Ranger MS-RT így nem csupán egy autó, hanem egy megbízható társ minden kalandban.

Komfort és funkciók

Amikor az új Ford Ranger MS-RT modelljének kényelmi szolgáltatásairól beszélünk, elsőként ki kell emelnünk a tágas vezetőfülke kialakítását, ami zavartalan úti élményt biztosít. Ez a pickup úgy lett megtervezve, hogy minden utas kényelmesen el tudjon helyezkedni, legyen szó akár hosszú távú utazásokról vagy városi cikázásról.

A térkialakítás és rakodóképesség kiemelkedően praktikus ebben a modellben. Rendkívül sokoldalú, köszönhetően a gondosan tervezett rakodóterületnek, ami képes akár nagyobb műszaki eszközök és szerszámok szállítására is anélkül, hogy ez a vezetői vagy utas kényelmet zavarná.

Ford Ranger MS-RT belső tér, műszerfal, kormány, kijelző

A multimédia rendszerek és a modern kapcsolódási lehetőségek az új Ford Ranger MS-RT egyik legnagyobb előnyéhez tartoznak. A legújabb SYNC 4 rendszer nem csupán navigációs és szórakoztató funkciókkal gazdagítja az utazást, hanem lehetővé teszi, hogy az utasok zökkenőmentesen kapcsolódhassanak okos eszközeikhez. Ez a fokozott kapcsolódási képesség teszi lehetővé, hogy mindig naprakészen tartsuk információinkat, legyen szó akár üzleti e-mailekről vagy családi üzenetekről. A fejlett hangszórórendszer pedig gondoskodik róla, hogy minden zenei élmény lenyűgöző minőségben szólaljon meg, miközben úton vagyunk.

Miért jó választás az új Ford Ranger MS-RT

Az új Ford Ranger MS-RT megtestesíti a modern terepjárók új generációját, képességeivel és stílusával egyaránt megemeli a lécet a piac ezen szegmensében. Tervezése során a Ford célja nem kisebb volt, mint egyesíteni a megbízható munkaeszköz funkcióit a luxus szabadidőautók élményével. Így nem csak funkcionalitásban, hanem megjelenésben is kitűnik a tömegből, megszólítva ezzel a praktikumot és az esztétikumot egyaránt preferáló vásárlókat.

A Ranger MS-RT számtalan innovatív megoldása és prémium felszereltsége alapján elmondható, hogy a Ford ebben a modellben kitűnő egyensúlyt teremtett a teljesítmény, a kényelem és a biztonság között. A sportos megjelenésű külső, a kifinomult belső tér és a legmodernebb technológiai megoldások ötvözésének köszönhetően az MS-RT nem csak egy pickup, hanem egy életstílust is képvisel.

Ford Ranger MS-RT profilból fotózva áll a versenypályán

Vásárlóként érdemes ezt a modellt választani, mert nemcsak erejével és megbízhatóságával tűnik ki, hanem magas szintű személyre szabhatóságával és környezettudatosságával is. Akár munkára, akár szabadidős tevékenységekre keressünk járművet, az MS-RT kiválóan alkalmas minden helyzetre, így tökéletes választás lehet azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni sem a teljesítmény, sem a stílus terén.

Kipróbálná mit tud az új Ford Ranger MS-RT? Hamarosan a Petrányi Autó Ford márkakereskedésében ezt megteheti!

Kapcsolódó fotók

Kapcsolódó cikkek

Fehér Ford Ranger borítóképe

Érdeklődik a Ford Ranger iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Ranger modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020